Είτε προηγηθεί, είτε όχι, είναι το ίδιο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και δείχνει να μην προβληματίζεται όταν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον ρυθμό της, παίζει συγκροτημένα και στις τελευταίες αναμετρήσεις παραβιάζει μ’ ευκολία τ’ αντίπαλα δίχτυα.

Οι «κίτρινοι» στηρίζουν πολλά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή, εκεί όπου διαθέτουν τις περισσότερες επιλογές και την μεγαλύτερη ποιότητα. Παίκτες όπως οι Τατος, Νέτο και Μπαργκάν χρειάζονται ελάχιστο χώρο και χρόνο, προκειμένου να κάνουν την ζημιά στον αντίπαλο ενώ τον καλό τους εαυτό αρχίζουν να βρίσκου οι Καπνίδης και Ίλιτς.

Ο ΑΡΗΣ είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και δεν πανικοβάλλεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Οι παίκτες του Αναστόπουλου παραμένουν πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο και φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, όπως συνέβη στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Την Κυριακή απέναντι στα Τρίκαλα, ο ΑΡΗΣ θέλει να μπει δυναμικά στο γήπεδο και να βρεθεί από νωρίς σε θέση οδηγού στο σκορ. Η άμυνα των Τρικάλων δεν είναι και η πιο συμπαγής του πρωταθλήματος, οπότε οι πέντε από την μέση και μπροστά που θα επιλέξει ο Αναστόπουλος θα έχουν αρκετό χώρο για να δράσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα