Ώρα να σκοράρει (ξανά)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έμεινε στο μηδέν στο ματς Κυπέλλου με την Βέροια και στόχος του την Κυριακή κόντρα στα Τρίκαλα είναι να σκοράρει αρκετά γκολ.

Στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ομάδα της Ημαθίας, ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκούρασε τους βασικούς και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν λίγα έως καθόλου αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με την Βέροια, ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, κάτι που δεν θέλει να συμβεί και στην επικείμενη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Στην βασική ενδεκάδα στο επικείμενο ματς πρωταθλήματος αναμένεται να επιστρέψει ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και σκοράρει διαρκώς. Ο Μπαργκάν που επίσης έχει ανεβάσει στροφές και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα αναμένεται να είναι στις βασικές επιλογές του Αναστόπουλου ενώ και ο Ίλιτς είναι ετοιμοπόλεμος και έτοιμος να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Τέλος, πολύ πιθανό είναι την Κυριακή να παίξει και ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός δεν προορίζεται για βασικός, αλλά δεν αποκλείεται ο «Αναστό» να του δώσει χρόνο συμμετοχής, για να έχει ακόμη έναν παίκτη στην περιοχή που ανά πάσα στιγμή μπορεί ν’ απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Προτεινόμενα Άρθρα