Αντέχουν το «βάρος» Ντραγκίτσεβιτς-Τσαϊρέλης

από AllAboutARIS

Από την στιγμή που τραυματίστηκε και ο Μπάκνερ, το μεγαλύτερο βάρος στην front line του ΑΡΗ έχει επιμεριστεί στους Ντραγκίτσεβιτς και Τσαϊρέλη, οι οποίοι ανταποκρίνονται μέχρι στιγμής πολύ καλά.

Χωρίς τους Μπάκνερ και Καββαδά, η γραμμή των ψηλών του ΑΡΗ θα περίμενε κάποιος ν’ αποδυναμωθεί αισθητά, όμως οι Ντραγκίτσεβιτς και Τσαϊρέλης δεν έχουν επιτρέψει να φανεί κάτι τέτοιο.

Οι δύο φόργουορντ περνάνε πολύ ώρα μαζί στο παρκέ, από την στιγμή που ούτε ο Μπάκνερ, ούτε  ο Καββαδάς, ούτε ο Γιάνκοβιτς είναι έτοιμοι ν’ αγωνιστούν. Αυτό το σχήμα με τον Ντραγκίτσεβιτς στο «4» και τον Τσαϊρέλη στο «5» έχει αποδώσει καρπούς.

Τόσο ο Τσαϊρέλης, όσο και ο Ντραγκίτσεβιτς, παίζουν στα τελευταία ματς με περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάτι που αποτυπώνεται και στην στατιστική τους. Πιο συγκεκριμένα, στα τρία τελευταία παιχνίδια (με Κολοσσό, Έλιος και Κύμη) ο «Ντράγκι» μετράει 19,6 πόντους μ.ο. και 4,6 ριμπάουντ ενώ ο Τσαϊρέλης 10 πόντους και 5,3 ριμπάουντ. Η αγωνιστική άνοδος των δύο την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει οι δυο τους να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Προτεινόμενα Άρθρα