Από ένα βαθμό Καλλονή και Πανθρακικός

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Το 1-1 μόλις στο 18ο λεπτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι της Καλλονής κόντρα στον Πανθρακικό

Καλλονή και Πανθρακικός μοιράστηκαν βαθμούς στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα για την 5η αγωνιστική της Football League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς στο 6ο λεπτό  μετά από κόρνερ του Παραΐμπα, ο Μπουρντουζάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 13′  ο Παραΐμπα βρέθηκε απέναντι από τον Γκαραβέλη, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απέκρουσε σωτήρια. 2 λεπτά αργότερα σουτ του Φράγκου, νέα εντυπωσιακή απόκρουση από τον Γκαραβέλη. Ο Πανθρακικός δεν άργησε να απαντήσει όταν στο 18′ ο Πλέγας με σουτ, μετά από γύρισμα του Ζυγκερίδη, ισοφάρισε για την ομάδα της Κομοτηνής. Το παιχνίδι συνχίστηκε με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αντωνίου. Μοναδική επικίνδυνη στιγμή για την Καλλονή το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη στο 91′. 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Σάββα, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα, Κέρι, Φράγκος, Μπουρντουζάν.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Γκαραβέλης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Πολίμος, Κάρδαρης, Ηλιάδης, Μπεκατώρος, Γαβριηλίδης, Πλέγας, Ζυγκερίδης, Κουσίδης.
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Πασπάτης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα