"Δίκαιη η νίκη του ΑΡΗ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Κύμης, Βασίλη Μπρατσιάκου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΑΡΗ στο Nick Galis Hall

O Βασίλης Μπρατσιάκος στάθηκε στην αστοχία της ομάδας του στις βολές, καθώς και στα αρκετά λάθη των παικτών του στο παρκέ, τα οποία δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το παιχνίδι:

Όταν έρχεσαι στο Αλεξάνδρειο να παίξεις με τον ΑΡΗ, που παρά τα προβλήματά του παραμένει ΑΡΗΣ, μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο Έλληνα προπονητή, και έχεις 2/12 βολές, κάνεις 19 λάθη και δεν είσαι καθόλου ανταγωνιστικός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις από το παιχνίδι.  Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα μου και την αντίδραση της στο δεύτερο ημίχρονο. Πραγματικά σφίξαμε την άμυνα, παίξαμε πιο έξυπνα και βρήκαμε διαδρόμους για το καλάθι του ΑΡΗ. Νομίζω ότι, αν και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για να είμαστε πιο σκληροί, ήταν μία δίκαιη νίκη του ΑΡΗ και εμείς συγκεντρωνόμαστε από εδώ και πέρα για ένα σπουδαίο παιχνίδι το άλλο Σάββατο, στην έδρα μας, με τον Προμηθέα, ένα από τα ματς που μας ενδιαφέρουν και είναι μέσα στα πρέπει μας. 

Για την αποχώρηση του Ελ Αμιν στα αποδυτήρια:

Είναι ένα εσωτερικό μας θέμα. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πάνω από όλα σε μια ομάδα είναι η πειθαρχία, η αγωνιστική και η εξωαγωνιστική. Η Κύμη είναι μία ομάδα που ο ηγέτης της είναι η ίδια η ομάδα και κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα