Τα προβλήματα και η… συγγνώμη

από AllAboutARIS

Καταγγελίες από τους συνδρομητές που είχαν πληρώσει το live streaming του αγώνα και η επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας που επικαλείται το κάκιστο ίντερνετ.

Μετ΄ εμποδίων έγινε- για να μην πούμε δεν έγινε- η μετάδοση του αγώνα του ΑΡΗ στην Ελευσίνα μέσω της πλατφόρμας AFA STREAM που είχε αναλάβει την μετάδοση μέσω live streaming.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν υπήρχε εικόνα για αρκετή ώρα στο πρώτο ημίχρονο, ακόμη και όταν αποκαταστάθηκε η σύνδεση, ήταν πολύ κακή με καθυστερήσεις και… παγώματα στην εικόνα που προκάλεσε τα σχόλια όσων είχαν πληρώσει για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με μερικούς από αυτούς μάλιστα να απειλούν ότι θα κινηθούν και νομικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η AFA STREAM να εκδώσει ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: “Για τους χρηστες της υπηρεσιας που επιθυμουν την επιστροφη των χρηματων τους παρακαλουμε όπως επικοινωνησετε με την afastream.com προκειμενου να σας επιστραφει το αντιτιμο. Δυστυχως σε ενα ακόμη ελληνικό γηπεδο δεν υπαρχουν οι καταλληλες εγκαταστασεις για την ομαλή και απρόσκοπτη παροχή ίντερνετ. Οσοι φιλαθλοι του Αρη παρακολουθησαν το παιχνιδι της ομαδας τους με τον Κισσαμικό ειδαν σιγουρα μια υψηλου επιπεδου μεταδοση. Ζητουμε την κατανοηση σας για τη σημερινη μεταδοση και θα υπαρξει γιαοσους το επιθυμειτε επιστροφη του αντιτίμου ή η παροχη δωρεαν εισιτηριου στον επομενο αγωνα της ομαδας. Με εκτιμηση. afastream.com”