Ο Μόργκαν στο «στόχαστρο»

από AllAboutARIS

Ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει η Κύμη, γι’ αυτό και οι ψηλοί του ΑΡΗ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο μαρκάρισμά του.

Ο Αμερικάνος ψηλός, αγωνίζεται στην θέση που ο ΑΡΗΣ έχει αποδεκατιστεί (στην θέση 5). Η συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του είναι μεγάλη, καθώς πολλές πάσες περνάνε σε αυτόν, είτε για να τελειώσει την φάση πάνω από την στεφάνη, είτε για να  παίξει με πλάτη από το χαμηλό ποστ.

Αυτή την στιγμή στον ΑΡΗ, παίκτης στα… κυβικά του Μόργκαν δεν υπάρχει, γι’ αυτό οι «κίτρινοι» πρέπει να δράσουν ομαδικά για να τον εξουδετερώσουν. Η αρχή θα γίνει από τους γκαρντ, οι οποίοι θα πρέπει ν’ ανακόψουν τις πάσες προς την ρακέτα. Σωστή λειτουργία και συνεννόηση πρέπει να υπάρξει μεταξύ ψηλών και κοντών και όταν ο Μόργκαν πηγαίνει να παίξει πικ εν ρολ με τον εκάστοτε γκαρντ. Ο Αμερικάνος της Κύμης έχει πολύ καλά αθλητικά προσόντα και σίγουρα οι συμπαίκτες του θα θελήσουν να τ’ αξιοποιήσουν από την στιγμή που στην «κίτρινη» front line δεν υπάρχει ούτε Καββαδάς, ούτε Μπάκνερ.

Ο Μόργκαν, είναι επίσης και ο πρώτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος με 8,7 μ.ο.

Προτεινόμενα Άρθρα