Με φόρα στην Ελευσίνα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι οι «κιτρινόμαυροι» για την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του για το 2016 δίνει σήμερα ο ΑΡΗΣ, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στην Αθήνα.

Με την ομάδα να έχει καλή ψυχολογία και ανεβασμένη αγωνιστικά, θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Ελευσίνας και ενδεχομένως να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή τς βαθμολογίας, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Με τις γνωστές απουσίες

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει για ακόμη μία εβδομάδα στις υπηρεσίες του τραυματία Μάνου Τζανακάκη όπως και στου ανέτοιμου Τζεμπούρ. Ο 58χρονος τεχνικός αναμένεται να κατεβάσει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα του αγώνα με την Καλλονή, με τρεις θέσεις να παίζονται στην ενδεκάδα. Μία στα χαφ ανάμεσα σε Aνάκογλου-Παυλίδη, μία στις πλευρές μεταξύ Μιλούνοβιτς-Ντούνη και εκείνη στην κορυφή της επίθεσης που θα αγωνιστεί ένας εκ των Ιλιτς ή Καπνίδη. Οι… σίγουροι της ενδεκάδας είναι οι Διούδης. Νετο, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας, Μπαργκάν και Τάτος.

Επιστροφές και με… την πλάτη στον τοίχο

Ο Πανελευσινιακός από τη δική του πλευρά, βλέπει το σημερινό παιχνίδι ως μία ευκαιρία… αντεπίθεσης, μετρώντας μόνο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ο Θανάσης Δημόπουλος μετράει τέσσερις επιστροφές για το σημερινό παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα εκείνες των Γκόμες, Κοτσαρίδη, Πούρνου και Κωνσταντινίδη, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στην ήττα (4-0) από τη Λαμία.

Προτεινόμενα Άρθρα