Αποθεώνουν Αντετοκούνμπο οι Αμερικανοί

από AllAboutARIS

Η παρουσία και τα περιθώρια περαιτέρω εξέλιξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο καταργούν τα όρια της λογικής, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αφήσει άπαντες άφωνους με τα κατορθώματά του τη φετινή περίοδο. Ο αρθρογράφος του «Give me Sport», Μαρκ Ντικς, χαρακτηρίζει τον 22χρονο άσο «καλύτερο από ό,τι ήταν ποτέ δυνατό για κάποιον παίκτη».

Και μολονότι ακούγεται… υπερβολικό, τα στοιχεία που παραθέτει σε συνδυασμό πάντα το νεαρό της ηλικίας του δείχνουν πως δεν είναι και τόσο σουρεαλιστικά όσα αναφέρει.

Ο Αντετοκούνμπο έχει 22,4 πόντους, 8,6 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ, 2,2 τάπες και 2,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο. «Για να το αντιληφθείτε καλύτερα, σκοράρει περισσότερο από τον Τζον Γουόλ (22,3), μαζεύει το ίδιο καλά ριμπάουντ με τον Μπλέικ Γκρίφιν (8,6), πασάρει καλύτερα από τον Μάικ Κόνλεϊ και τον Στεφ Κάρι (5,7), κάνει περισσότερες τάπες από τον Σερζ Ιμπάκα και τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν (1,7) και κλέβει περισσότερο από τον Κογουάι Λέοναρντ (2,15). Είναι δεύτερος σε κλεψίματα, πέμπτος σε τάπες, 17ος σε ασίστ, 19ος σε πόντους και ριμπάουντ… Κάνει τα πάντα στις δύο πλευρές του παρκέ», αναφέρει το άρθρο.

Το κείμενο καταλήγει αναφέροντας: «Ο Γιάννης δεν είναι ο τέλειος παίκτης, αλλά γρήγορα πλησιάζει σε αυτό. Το μέλλον είναι τρομακτικό. Όπως και το παρόν».

Προτεινόμενα Άρθρα