Οριστικό το «λουκέτο» στο Καυτανζόγλειο!

από AllAboutARIS

Χωρίς κόσμο η αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παράγοντες του Ηρακλή εμμένουν στην απόφαση τους, παρότι τόσο ο κόσμος της ομάδας, όσο και η Πολιτεία είναι αντίθετη σε αυτό.

Πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχει γίνει σε κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα του πλανήτη και η οποία αφήνει τεράστια ερωτήματα στο κατά πόσο η διοίκηση των Καγιούλη – Παπαθανασάκη, θα μπορέσει να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

Για αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα τελευταία μέτρα τάξης απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, την ώρα που θα πρέπει να σημειωθεί και πάλι, πως ο Ηρακλής δεν έχει δεχτεί κάποια τιμωρία για κεκλεισμένων των θυρών!

Οι άνθρωποι της ομάδας ακόμα και σήμερα δεν έχουν δώσει μια ουσιαστική απάντηση στο κόσμο των «κυανόλευκων» για την απίστευτη απόφαση που πήραν, την ώρα που αναμένεται αύριο να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου για την έξωση της ομάδας από το Καυτανζόγλειο!

Η τελευταία εξέλιξη δεν αφορά κάποια οικονομική εκκρεμότητα από την ομάδα προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, αλλά αναφορικά με την απίστευτη απόφαση που σκέφτηκαν οι διοικούντες του Ηρακλή.

Προτεινόμενα Άρθρα