Επιτέλους μπάλα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αήττητοι και με νέα νίκη θέλουν να συνεχίσουν σήμερα οι κιτρινόμαυροι.

Αν ζήτουσαν από τους παίκτες τους ΑΡΗ να φωνάξουν κάτι για το σημερινό ματς, αυτό θα ήταν… “επιτέλους ποδόσφαιρο”.

Μετά από τρεις εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση και μόλις ένα ματς σε 35 μέρες, οι “κιτρινόμαυροι” πατούν ξανά στο χορτάρι και αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στις 17:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2) για την 9η αγωνιστική της Super League. 

Ο αγωνιστικός ρυθμός μπορεί να λείπει, όμως ο ΑΡΗΣ έχει ανυπομονησία και ψυχολογία ώστε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το έργο του βέβαια δεν αναμένεται τόσο εύκολο, αφού ναι μεν ο ξεκίνησε άσχημα φέτος αλλά έχει αλλάξει προπονητή -ντεμπούτο σήμερα για τον Τραϊανό Δέλλα- και “καίγεται” για τους βαθμούς. 

ΑΡΗΣ: Πληρότητα, Γκάνεα αλλά… όχι Κουέστα

Μετά από καιρό ο Άκης Μάντζιος βρέθηκε σε θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Μία ευλογία αλλά και… κατάρα, αφού ο πλήρης ΑΡΗΣ δημιουργεί προβληματισμό και κάποιοι αναγκαστικά θα μένουν εκτός αποστολής. 

Αυτή την φορά ήταν ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ελέω Σιαμπάνη παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Αντιθέτως ο Γκάνεα ακολούθησε κανονικά την αποστολή στο Αγρίνιο, αν και επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης”.

Παναιτωλικός: Εποχή Δέλλα και νέα αρχή

Η ομάδα του Αγρινίου… ζει επικίνδυνα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με την παρουσία της στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση επιστράτευσε τη δοκιμασμένη λύση του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος μάλιστα θα κάνει και το ντεμπούτο του σήμερα. 

Ο Καρασαλίδης είναι ο μοναδική απουσία για τον Έλληνα τεχνικό, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε κόντρα στον Ατρόμητο πριν τη διακοπή. 

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-9η αγωνιστική Super League

-Παναιτωλικός-ΑΡΗΣ (17:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Κωνσταντίμνος Κοτσάνης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Χρήστος Τζιότζιος (Θράκης)

Προτεινόμενα Άρθρα