«Στη Ρεάλ μέχρι το 2021»

από AllAboutARIS

Μετά από την Ρεάλ το ΝΒΑ

Χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ και παράλληλα ξεκαθάρισε, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο, πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τη «βασίλισσα», το οποίο ισχύει μέχρι το 2021.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε πως δεν έχει κλείσει την πόρτα του NBA, προσθέτοντας πως οι Ρόκετς (που έχουν τα δικαιώματά του) σέβονταν πάντα την απόφασή του να παραμείνει στους Μαδριλένους.

«Δεν είμαι στο NBA, γιατί είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη. Οι Ρόκετς με περιμένουν τρία με τέσσερα χρόνια. Προσπάθησαν να με πείσουν να πάω, αλλά είμαι εδώ που θέλω, στη Μαδρίτη», δήλωσε αρχικά ο Σέρχιο Γιουλ και πρόσθεσε:

«Η ομάδα του Χιούστον πάντα σεβόταν την απόφασή μου. Δεν με πίεσαν και μάλιστα μου έστελναν συγχαρητήρια για τις επιτυχίες μου. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα του NBA. Αλλά, προς το παρόν είμαι στη Ρεάλ, με την οποία έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 και θέλω να το εξαντλήσω».

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Γιουλ με τη Ρεάλ έχει NBA out, ωστόσο η ρήτρα του είναι σχεδόν… απαγορευτική, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αξιώνει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει!

Προτεινόμενα Άρθρα