«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

από AllAboutARIS

Καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του.

Για το παιχνίδι: «Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Φάγαμε 31 πόντους το τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν υπάρχει τακτική σε εκείνο το σημείο, παρά μόνο η ψυχή. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και πρέπει όλοι να παίζουμε διαφορετικά ειδικά σε παιχνίδια εκτός έδρας.

Για την κακή εικόνα του ΑΡΗ: «Είναι τα πολλά παιχνίδια, οι αλλαγές στην ομάδα αλλά και οι τραυματισμοί. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν σίγουρα. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε για να πετύχουμε στο γήπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στο κόουτς και την ομάδα και κάποια στιγμή θα βγει.

Αν υποτίμησαν τους αντιπάλους: Όχι δεν νομίζω. Απλά έλειπε το ‘’κλικ’’ για να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά και να κλειδώσουμε την νίκη. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη για να κερδίσουμε

Για τη συνέχεια: Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να κερδίσουμε . Κάθε παιχνίδια είναι σαν τελικός και να προετοιμαζόμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Όλα τα ματς κρίνονται σε λεπτομέριες για τη νίκη. Πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Να είμαστε πιο σκληροί στα κρίσιμα σημεία. Αυτή η λεπτομέρεια που χρειάζεται για να πάρεις τη νίκη. Σε κάποια ματς ήμασταν τυχεροί σε κάποια όχι. Αν θέλουμε να είμαστε πετυχημένοι πρέπει να δώσουμε ένα κλικ παραπάνω για να κερδίζουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα