«Η Μάντσεστερ δεν είναι τόσο δυνατή όσο η Παρί»

από AllAboutARIS

Το όνομα του Μουρίνιο και όχι εκείνο της Γιουνάιτεντ ήταν ο βασικός λόγος που έκανε τον Ιμπραΐμοβιτς να αποφασίσει την μετακόμισή του στην Αγγλία.

«Όταν ο Μουρίνιο σε καλεί, πας», δήλωσε εν ολίγοις ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λίγο μετά την βράβευσή του από την σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ερωτώμενος για το αν η συνάντησή του με τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν καθοριστική για την τελική επιλογή του, ο Σουηδός επιθετικός ήταν κάθετος: «Πάρα πολύ» και συνέχισε λέγοντας κάτι που δεν θα αρέσει και πολύ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η ομάδα στην οποία υπέγραψα το καλοκαίρι δεν είναι τόσο δυνατή όσο εκείνη που άφησα, αλλά όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μουρίνιο, η απόφαση ήταν εύκολη».

Ο «Ίμπρα» τόνισε πως το μόνο που έμενε να αποφασίσουν οι δύο πλευρές ήταν το πότε θα εντασσόταν στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής ενώ για το οικονομικό μέρος εξέφρασε την σιγουριά του ότι δεν θα ήταν το δύσκολο κομμάτι.

Αυτό που έκανε τον Ιμπραΐμοβιτς να πει το ναι στον Μουρίνιο ήταν η πρόκληση που είχα να αντιμετωπίσει: «Δεν λέω ποτέ όχι σε μία πρόκληση. Αυτό ήθελα: να έρθω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου ο οποίος έχει καιρό να κατακτήσει κάποιον τίτλο και να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό είναι πρόκληση».

Προτεινόμενα Άρθρα