Ντέρμπι αντίδρασης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποφασισμένοι και με το κατάμεστο Παλέ στο πλευρό τους, παίκτες και τεχνικό τιμ

Η φετινή χρονιά δεν κυλάει με τον πιο ιδανκό τρόπο για τον ΑΡΗ, ο οποίος ψάχνει τον τρόπο να αντιδράσει. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ((19:00, AllAboutARIS LIVE, LIbero 107,4, NS2 HD2).

H αυλαία της 7ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Basket League πέφτει στο Αλεξάνδρειο, όπου οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον κουρασμένο αλλά ποιοτικό και υπολογίσιμο Παναθηναϊκό, ψάχνοντας μία νίκη με πολλαπλά οφέλη. 

Ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα απόψε, θα έρθει για να… ρεφάρει ο ΑΡΗΣ ήττες εκτός προγράμματος όπως εκείνη από το Ρέθυμνο αλλά και να δώσει ψυχολογία στην ομάδα. Σε ένα διάστημα που τη χρειάζεται αρκετά. 

Η προετοιμασία του ΑΡΗ κύλησε χωρίς προβλήματα και με τον Πρίφτη να προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. 

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έρχεται ναι μεν κουρασμένος. Οπως ο ΑΡΗΣ όμως, έτσι και το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία τη νίκη, προερχόμενος από δύο αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα και με τον Πασκουάλ να καλείται να διαχειριστεί το κενό του Γκιστ σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα