Τιμωρήθηκε στο τέλος (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα δύο γκολ του Σούσο έφεραν την Μίλαν κοντά σε μία μεγάλη νίκη όμως ο Πέρισιτς στο 92′ έδωσε στην Ιντερ την ισοπαλία (2-2) που άξιζε κόντρα στους Rossoneri που κάθισαν πίσω από νωρίς.

Αυτό ναι, ήταν ντέρμπι από τα παλιά! Μίλαν και Ίντερ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Σαν Σίρο», με τους τυπικά φιλοξενούμενους να σώζουν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων τον βαθμό της ισοπαλίας και να χαλάνε τη γιορτή που είχε στηθεί για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος στο τελευταίο του «derby della Madonnina» δεν… ανταμείφθηκε για τα 30 χρόνια παρουσίας του στους «ροσονέρι».

Ο Σούσο με φαλτσαριστό πλασέ είχε ανοίξει το σκορ, με τον Καντρέβα να ισοφαρίζει με εκπληκτική σουτάρα! Ο Σούσο είχε δώσει εκ νέου το προβάδισμα στη Μίλαν με τρομερό γκολ, αλλά ο Πέρισιτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 2-2!

Μίλαν (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ντε Σίλιο, Παλέτα, Γκόμες, Αμπάτε, Μποναβεντούρα (88′ Πάσαλιτς), Λοκατέλι, Κούτσκα, Σούσο, Μπάκα (71’ Μάτι Φερνάντες), Νιανγκ (79’ Λαπαντούλα).

Στον πάγκο: Γκάμπριελ, Έλι, Λουίς Αντριάνο, Λαπαντούλα, Χόντα, Πόλι, Ζαπάτα, Σόσα, Αντονέλι.

Ίντερ (Στέφανο Πιόλι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Μιράντα, Μεδέλ (37’ Μουρίγιο), Ανσάλντι (65’ Ναγκατόμο), Μπρόζοβιτς (75’ Γιόβετιτς), Ζοάο Μάριο, Κοντογκμπιά, Καντρέβα, Ικάρντι, Πέρισιτς.

Στον πάγκο: Καρίσο, Φελίπε Μέλο, Μπιαμπιανί, Ρανόκια, Μπανέγα, Σαντόν, Έντερ, Γκνουκουρί, Γκαμπιγκόλ.

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο

Γήπεδο: «Σαν Σίρο»

Προτεινόμενα Άρθρα