Οπαδοί την «έπεσαν» στον γιο του Λάρσον! (pics)

από AllAboutARIS

Αιτία η ήττα της Χέλσινγκμποργκ από τη Χάλμσταντ

Άθλιες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά την αναμέτρηση της Χέλσινγκμποργκ με την Χάλμσταντ, όπου η δεύτερη πήρε τη νίκη (1-2) και παρέμεινε στην κατηγορία. Οι οπαδοί της Χέλσινγκμποργκ «μπούκαραν» μετά το φινάλε του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και την «έπεσαν» στον Τζόρνταν Λάρσον, τον γιο του Χένρικ Λάρσον.

Ο 19χρονος επιθετικός  ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Χέλσινγκμποργκ, αλλά το γκολ του (82′) δεν αποδείχθηκε αρκετό και η ήττα από την Χάλμσταντ (με γκολ στο 87′ και στο 90′) σήμανε τον υποβιβασμό του συλλόγου στη δεύτερη κατηγορία. 

Ο Τζόρνταν Λάρσον ήταν από τους λίγους που επέλεξαν να μην… χαθούν στα αποδυτήρια και να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε και το «πλήρωσε».

Οι οργισμένοι (και μασκοφόροι) οπαδοί της Χέλσινγκμποργκ έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι προσπάθησαν να του βγάλουν τη φανέλα και κάποιοι ανεγκέφαλοι έφτασαν στο σημείο να τον χτυπήσουν! 

Σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, βέβαια, η αστυνομία «απουσιάζει» και ευτυχώς που παρενέβησαν οι σεκιούριτι για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Προτεινόμενα Άρθρα