Σε στριπ πάρτι οι Λαλάνα – Χέντερσον

από AllAboutARIS

Μετά τον Ρούνεϊ και οι δυο παίκτες της Λίβερπουλ στο προσκήνιο για την εξωαγωνιστική τους δραστηριότητα

Οι Τζόρνταν Χέντερσον και Άνταμ Λαλάνα αποφάσισαν να διανύσουν ταξίδι 170 χιλιομέτρων προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο… στέκι του δεύτερου. Όχι δεν πρόκειται για μπυραρία είτε κάποιον εναλλακτικό χώρο αναψυχής, αλλά ένα strip club, ονόματι «Foryoureyesonly» στο Μπόρνμουθ!

Το περιστατικό δόθηκε στη δημοσιότητα από την κυριακάτικη (20/11) έκδοση της εφημερίδας «Sun», ενώ όλα έγιναν πριν τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία. Ομοίως είχε πράξει ο Ρούνεϊ μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Σκοτία.

Οι δύο συμπαίκτες στη Λίβερπουλ κατάφεραν να γίνουν πρωτοσέλιδο καθώς αφίχθησαν στο κλαμπ περίπου στις 23.00 για ν’ αποχωρήσουν δύο ώρες αργότερα, σύμφωνα με την ίδια «πηγή».

«Περνούσαν καλά βλέποντας τα κορίτσια να χορεύουν στους στύλους. Όλοι εκεί γνώριζαν ότι υπήρχε το παιχνίδι με την Ισπανία, οπότε ήταν σοκαριστικό να τους βλέπεις», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Λαλάνα φέρεται να προσκαλούσε διάφορες γυναίκες στην παρέα του, ενώ μία χορεύτρια δήλωσε: «Ήρθαν με τους φίλους τους και κάθισαν σε έναν μικρό χώρο. Μερικά κορίτσια προσκλήθηκαν να πιουν μαζί τους και μερικοί από τους φίλους των παικτών πήραν ιδιωτικούς χορούς. Ο Λαλάνα έρχεται συχνά εδώ, όλα τα κορίτσια τον γνωρίζουν. Μερικές φορές φέρνει και φίλους του από τη Λίβερπουλ. Έχει γίνει πιο αλαζόνας τα τελευταία χρόνια και δεν μας καταδέχεται τόσο».

Προτεινόμενα Άρθρα