Γκριζμάν vs Ρονάλντο σημειώσατε… 1!

από AllAboutARIS

Το ματς που δεσπόζει αυτό το Sabbatok;yriako είναι σίγουρα το Ατλέτικο-Ρεάλ, αλλά υπάρχει και η μάχη Γκριζμάν- Ρονάλντο και περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρει έχει ο πρώτος σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν περισσότερες πιθανότερες στους «ροχιμπλάνκος» για να νικήσουν στο ντέρμπι του Σαββάτου (19/11, 21:45) για τη 12η αγωνιστική της Primera Division και ως εκ τούτου και χαμηλότερες αποδόσεις. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η κόντρα ανάμεσα στα δύο… «πολυβόλα» των δύο ομάδων. Αυτή του Αντουάν Γκριζμάν και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο μέσος όρος που βγαίνει από τέσσερις μεγάλες εταιρείες για τον Γάλλο επιθετικό είναι 2,28 και για τον Πορτογάλο σταρ είναι ελαφρώς υψηλότερος (2,42). Ο άσος των «μερένχες» έχει υψηλότερη απόδοση στις τρεις από τις τέσσερις στοιχηματικές και σε αυτή που θεωρείται φαβορί ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπάρχει μικρή διαφορά (2,40 έναντι 2,37).

Στη φετινή Primera Division ο Ρονάλντο έχει πέντε γκολ σε οκτώ συμμετοχές (σε όλες ως βασικός και στις δύο έγινε αλλαγή), ενώ ο Γκριζμάν έχει έξι γκολ σε δέκα παρουσίες (όλες ως βασικός στα δύο έγινε αλλαγή). Συνολικά στη σεζόν ο Πορτογάλος έχει επτά τέρματα σε 12 ματς και ο Γάλλος οκτώ σε 14 παιχνίδια.

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα