Ισως του βγει και σε καλό…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νέα διακοπή στο πρωτάθλημα της Football League μπορεί να μην άρεσε σε κανέναν στον ΑΡΗ, ίσως όμως να έχει οφέλη για την ομάδα.

Από την μία ήρθε σε μία περίοδο που αυτή προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της και κυρίως ρυθμό. Από την άλλη όμως συνδυάστηκε με ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν και δύο αποτελέσματα που έφεραν γκρίνια. 

Αν και όπως ήταν λογικό σε κανέναν δεν αρέσει η απουσία επίσημων αγώνων, η ομάδα είχε την ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα να αποφορτιστεί από ρο βαρύ κλίμα που δημιούργησε η ισοπαλία με τον Αιγινιακό και φυσικά οι παίκτες να κάνουν την αυτοκριτική τους μέσα στα αποδυτήρια, αντιλαμβανόμενοι τις ευθύνες που φέρουν και ότι μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν το κλίμα μέσα από τα αποτελέσματα. Και όχι απλά μία νίκη, αλλά ένα σερί αποτελεσμάτων που θα φέρει την ομάδα στην κορυφή και θα… κόψει τον αέρα αρκετών βλέποντας τον ΑΡΗ να… παραπατάει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Παράλληλα η διακοπή έχει δώσει στον Νίκο Αναστόπουλο περισσότερο χρόνο για να βρει τι φταίει και να αναθεωρήσει για κάποιες επιλογές του που αποδείχθηκαν λάθος, ώστε να τις διορθώσει. 

Ολα τα παραπάνω φυσικά, μένει να φανούν και στο γήπεδο. Ιδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα