Θέλει παίκτη από τη Ρεάλ ο Μουρίνιο

από AllAboutARIS

Την μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος φαίνεται πως έχει ρίξει… δίχτυα σε μια από τις πρώην ομάδες του.

Σαν να λέμε ότι αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος προφανώς και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι τώρα. Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν τέσσερις ποδοσφαριστές από τους «κόκκινους διαβόλους» (Μπαϊγί, Πογκμπά, Μκιταριάν και Ιμπραΐμοβιτς), οι προσδοκίες ήταν πολλές, αλλά μέχρι στιγμής ουδείς από τους τέσσερις έχει καταφέρει να ανταποκριθεί. Ο Μουρίνιο κάνει τα πλάνα του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κατά την οποία δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Ντόρτμουντ ο Μκιταριάν, και σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» στο στόχαστρό του βρίσκεται ο Πέπε. 

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ παρά το γεγονός ότι δημόσια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να μείνει στους Μαδριλένους μέχρι τα 36 του. 

Ο Μουρίνιο θέλει να εκμεταλλευτεί τη στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και να μπει στη… μέση δελεάζοντας τον 33χρονο αμυντικό, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στη «βασίλισσα». 

Η Γιουνάιτεντ μάλιστα, είναι έτοιμη να προσφέρει στον Πέπε διετές συμβόλαιο, σε αντίθεση με το μονοετές που του δίνει η Ρεάλ και μάλλον δεν τον ικανοποιεί.

Προτεινόμενα Άρθρα