Ανεπίτρεπτο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρουσίασε πολύ κακή αμυντική εικόνα στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο, κάτι που λίγο έλειψε να του στερήσει τη νίκη.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν σαν «υπνωτισμένοι» στο παρκέ. Για την ακρίβεια δεν μπήκαν ποτέ στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να σκοράρει ξεκούραστα 34(!) πόντους στην πρώτη περίοδο και να πάρει από πολύ νωρίς τον έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη βελτίωσαν κάπως την αμυντική τους συμπεριφορά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα στους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχισαν να φτάνουν μ’ ευκολία μέχρι το καλάθι και να διατηρούν την διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ ήταν αποκαρδιωτική και στα πρώτα πέντε λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου, με τον Κόροιβο ν’ αυξάνει εκ νέου την υπέρ του διαφορά στο +20. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη σοβαρεύτηκαν, ανέβασαν την απόδοσή τους στις δύο άκρες του παρκέ και κατάφεραν ν’ ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, παίρνοντας τη νίκη στην 2η παράταση. Με 94-99. 

Στην χθεσινή αναμέτρηση, οι παίκτες του ΑΡΗ δεν κατάφεραν να εξουδετερώσουν  τον κορυφαίο παίκτη του Κοροίβου, τον Κεν Μπράουν. Ο Αμερικάνος έκανε σπουδαία δουλειά και όσο είχε ρυθμό, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου λειτουργούσε πολύ καλά στην επίθεση. Ο βραχύσωμος γκαρντ τελείωσε το ματς με 27 πόντους και 7 ασίστ, προκαλώντας «τρικυμία» σε πολλές περιπτώσεις στην άμυνα του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα