Οι «στυλοβάτες» της Μπάνβιτ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σε λίγες ώρες την Μπάνβιτ και το AllAboutARIS σκιαγραφεί το προφίλ των παικτών που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής.

Στην επίθεση η τουρκική ομάδα στηρίζει πάρα πολλά επάνω στον Τζόρνταν Θίοντορ και τον Γκεντιμίνας Όρελικ. Οι δύο παίκτες προσφέρουν κατά μέσο όρο στην ομάδα τους 18,3 και 16,3 πόντους αντίστοιχα. Ο Λετονός είναι ικανότερος παίκτης της τουρκικής ομάδας στα ριμπάουντ, με 8,3 «σκουπίδια» μ.ο. Το κομμάτι της δημιουργία το έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Τζόρνταν Θίοντορ με 6,3 τελικές πάσες ανά αγώνα.

Ο ικανότερος «κλέφτης» της Μπάνβιτ είναι ο Τζέρεμι Τσάπελ με 2,7 κλεψίματα μ.ο. Τέλος, ο Γκάσπερ Βίντμαρ δεσπόζει μέσα στην ρακέτα με 1 μπλοκ ανά αγώνα.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, η Μπάνβιτ διαθέτει κι άλλους παίκτες στο ρόστερ της που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά, όπως ο Κούλιγκ και ο Μούριτς. Η ομάδα του Σάσο Φιλιπόφσκι διαθέτει πολύ ταλέντο και ποιότητα, γι’ αυτό ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να είναι προσεκτικός και συγκεντρωμένος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Προτεινόμενα Άρθρα