Τον πρόδωσε η επίθεση

από AllAboutARIS

Η άμυνα του ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν, σε γενικές γραμμές, σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά η αναποτελεσματικότητα των «κιτρίνων» στην επίθεση τους στέρησε μία σπουδαία νίκη.

Οι «κίτρινοι» γνώριζαν πως για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό και να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντί του, θα έπρεπε να παίξουν άμυνα. Κάτι τέτοιο το κατάφεραν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (εξαίρεση τα τελευταία δύο λεπτά του 2ου δεκαλέπτου και τα 3 πρώτα του 3ου, εκεί που ο Ολυμπιακός «οικοδόμησε» και διψήφια διαφορά) και περιόρισαν την πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος (86,5 μ.ο. μέχρι εχθές) στους 70 πόντους.

Η αδυναμία του Αυτοκράτορα στην χθεσινή αναμέτρηση παρουσιάστηκε στο επιθετικό σκέλος και κυρίως στις επιλογές που έκαναν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στα σημεία που το μομέντουμ του αγώνα ήταν υπέρ τους και η διαφορά στους επτά πόντους.

Η χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό έχει να διδάξει πολλά στους «κίτρινους», οι οποίοι θα μάθουν από τα λάθη τους και θα παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα