«Δώστε μας λίγο χρόνο ακόμα…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο τεχνικός του ΑΡΗ για την ισοπαλία με τον Αιγινιακό και την εικόνα της ομάδας

Πολλά είχε να πει ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την νέα απώλεια βαθμών του ΑΡΗ με τον Αιγινιακό, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. 

Για τον αγώνα: «Ξεκινάω από το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ λόγω ιστορίας και οπαδών, έχει στόχο την άνοδο. Αυτό είναι γνωστό. Οταν ανέλαβε ο κ. Καρυπίδης, βάλαμε στόχο την άνοδο. Για να μπορέσουμε να το πετύχουμε, χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Θα πρέπει δημοσιογράφοι και κόσμος, όλοι να έχουμε υπομονή. Υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και με τον ΑΡΗ πάντα παίζουν με έξτρα κίνητρο. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν θέλω να μιλήσω για το σημερινό ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Παλέψαμε μέχρι το 96′ Ο μαραθώνιος αυτός θέλει υπομονή. Δεν μπορούμε να καθαρίσουμε την κατηγορία από του Αγίου Νικολάου. Αν κερδίζαμε σήμερα, θα παίρναμε την κατηγορία; Επαναλαμβάνω, δεν θέλω να δικαιολογήσω την ομάδα. Ξέρουμε τι θέλουμε και θα το βελτιώσουμε. Δεν μπορούμε όμως σε δύο επίσημα παιχνίδια να κάνουμε… αγγέλους. Ξέρω τι εστί ΑΡΗΣ, Ολοι πρέπει να καταλάβουμε ότι η άνοδος δεν μπορεί να έρθει από τη μία μέρα στην άλλη. Θα πάμε να παίξουμε το Σάββατο ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύετε θα είναι εύκολο; Είμαστε ΑΡΗΣ και πρέπει να κερδίζουμε, όπου και αν παίζουμε».

Για την κακή εικόνα του ΑΡΗ, ειδικά στο πρώτο μέρος: «Είναι ένα θέμα που θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Αν μία ομάδα είχε τις ευκαιρίες, ήμασταν εμείς».

Για το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ χρειάζεται να κάνει… αγγέλους για να κερδίσει τον Αιγινιακό: «Για να τον κερδίζεις τον Αιγινιακό και οποιαδήποτε ομάδα, πρέπει να ματώσεις. Μόνο με τη φανέλα, δεν κερδίζεις. Η εποχή της φανέλας ανήκει στο παρελθόν».

Για το πρόβλημα του ΑΡΗ στο σκοράρισμα: «Θα το λύσουμε. Μέσα από τη δουλειά, θα λυθεί. Δεν βλέπω άλλο πρόβλημα. Αυτό είναι. Από την αρχή έχω πει ότι με τη φανέλα δεν κερδίζουμε παιχνίδια».

Για τον Τζεμπούρ και την ένταση στη φυσούνα: «Με λεπτομέρειες, δεν γνωρίζω κάτι…»

Για το πλάνο του ΑΡΗ όσον αφορά την εκμετάλλευση Τάτου και Ιλιτς και γιατί αισιοδοξεί σχετικά με την βελτίωση της ομάδας: «Δεν μπορεί να κριθεί μία ομάδα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Τάτος και Ιλιτς είναι δύο παίκτες που αλλάζουν θέσεις. Ολο αυτό το πακέτο θέλει και λίγο χρόνο. Με έχετε ακούσει ποτέ να ζητάω πίστωση χρόνου; Είμαστε ΑΡΗΣ και πρέπει να κερδίζουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν πείθει μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας: «Τον ρόλο του τον ξέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες. Είχαμε χρόνο, αλλά τρεις μήνες μόνο προπονήσεις και φιλικά, δεν γίνεται. Θέλουμε ηρεμία, ψυχραιμία, επαγρύπνηση, δουλειά και θα επιτευχθεί ο στόχος μας. Θέλουμε απλά λίγο χρόνο. Ξέρουμε τι φταίει».

Προτεινόμενα Άρθρα