Για πρώτη φορά αστυνομία στην Premier League!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα κρούσματα βίας των οπαδών της Γουέστ Χαμ έφεραν για πρώτη φορά αστυνομικούς σε εξέδρες αγώνα της Premier League, όμως η παρουσία τους είχε το αντίθετο αποτέλεσμα!

αλλεπάλληλα κρούσματα βίας σε φετινούς αγώνες της Γουέστ Χαμ, με αποκορύφωμα τα πολύ σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι με την Τσέλσι, έφεραν αντίδραση από την διοίκηση των σφυριών.

Για πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League, η αστυνομία εμφανίστηκε μέσα στην κερκίδα των οπαδών της Γουέστ Χαμ για το παιχνίδι με την Στόουκ, όμως η παρουσία τους έφερε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι των δυνάμεων καταστολής παρακολούθησαν το ματς όρθιοι μέσα στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, κόβοντας το οπτικό πεδίο, όσων ήθελαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση! 

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. υπήρξαν αρκετές αψιμαχίες ανάμεσα στις δυνάμεις καταστολής και τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ που τους ζήτησαν να καθίσουν κάτω, ενώ πολλοί από αυτούς είτε μετακινήθηκαν σε άλλες θύρες, είτε παρακολούθησαν την αναμέτρηση, πατώντας πάνω στα καθίσματα τους!

Προτεινόμενα Άρθρα