Το αλλάζει ο «Αναστό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πετυχημένη συνταγή του Κυπέλλου αναμένεται να ακολουθήσει ο Αναστόπουλος απέναντι στον Αιγινιακό, κάτι που δεν έκανε στην Καρδίτσα

Η απώλεια των δύο βαθμών στην Καρδίτσα και η κακή εμφάνιση της ομάδας, οδηγούν εκ του αποτελέσματος τον Νίκο Αναστόπουλο σε αλλαγές εν όψει Αιγινιακού.

Από τη στιγμή ειδικά που ο ΑΡΗΣ παίζει για πρώτη φορά στην έδρα του, ο 58χρονος τεχνικός προσανατολίζεται να κατεβάσει ένα σαφώς πιο επιθετικό σχήμα. Μπορεί να μην έδειξε κάτι συγκεκριμένο στο χθεσινό διπλό -όπως συνηθίζει άλλωστε- το πιο πιθανό όμως είναι να επαναφέρει το 4-3-3 και με νέο πρόσωπο τον Ανάκογλου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έλειψε από τον ΑΡΗ στο διάστημα που δεν αγωνίστηκε στην Καρδίτσα και έτσι ο Αναστόπουλος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει ξανά φανέλα βασικού, σε μία προσπάθεια να τονώσει τον άξονα του και τη δημιουργία της ομάδας στην επίθεση. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αντρέου θα μείνει εκτός ενδεκάδας, μετά και τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του την περασμένη Τρίτη.

Τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν στα μετόπισθεν ενώ στην επίθεση φαίνεται ότι «παίζεται» μία θέση μεταξύ Ντούνη και Μπαργκάν, με τον πρώτο να έχει για την ώρα το προβάδισμα.