Δεν το καθάρισαν όταν έπρεπε

από AllAboutARIS

Κορυφαίος του ΑΡΗ ο Ραούλ Μπράβο, πολύ τρέξιμο ο Ρόβας, θετικός ο Καπνίδης, υστέρησαν οι σέρβοι.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με εξαίρεση μια φάση που βγήκε και μάζεψε την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Ντιατά. Στη φάση του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε, ίσως δεν έπρεπε να πέσει τόσο άτσαλα πάνω στον Ντιατά, αφού στο σημείο εκείνο δεν ήταν απειλητικός.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Αγωνίστηκε στη φυσική του θέση στο δεξί άκρο και όσο περνούσε η ώρα έβρισκε τα πατήματά του. Είχε κάποια ανεβάσματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αφού στην επανάληψη περιορίστηκε στο μισό γήπεδο.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ:  Πολλά ανεβάσματα από την αριστερή πλευρά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πολλές σέντρες αλλά δίχως να δημιουργήσουν προβλήματα. Στην άμυνα, στο χώρο δράσης του τα πήγε καλά.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Εξουδετέρωσε τον Τζέκο, ήταν καλός αμυντικά.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ. Πολύ μαχητικός, με πάθος, διάθεση, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο κλίμα της αναμέτρησης.

ΡΟΒΑΣ: Πολύ τρέξιμο, πολύ διάθεση, σε ένα γήπεδο και ένα περιβάλλον που γνωρίζει καλά. Κουράστηκε στο τέλος γιατί έμεινε μοναδικός χαφ να τρέχει πάνω-κάτω και αντικαταστάθηκε για να γίνει η ομάδα ακόμη πιο επιθετική.

ΑΝΤΡΕΟΥ: Έπαιξε δίπλα στον Ρόβα με εντολή να βοηθάει και στην ανάπτυξη της ομάδας. Ηταν θετικός στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και πάλι λίγα πράγματα στο άλλο μισό του γηπέδου. Βγήκε μετά το γκολ της Αναγέννησης για να κερδίσει η ομάδα ένα ακόμη παίκτη στην επίθεση.  

ΤΑΤΟΣ: Πέρασαν και πάλι πολλές μπάλες από τα πόδια του, αλλά δεν είχε συμπαραστάτες για να βγάζει συνεργασίες με συνέπεια πολλές φορές να εκνευρίζεται και να τον επηρεάζει στην απόδοσή του.  

ΙΛΙΤΣ: Στο βασικό σχήμα ο σέρβος που όμως δεν δικαίωσε τον Αναστόπουλο ούτε παίζοντας ως εξτρέμ ούτε στην επίθεση. Δεν του έλλειψε η διάθεση, ήταν όμως ακίνδυνος. Εχασε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Αγνώριστος προς το χειρότερο ο σέρβος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αιγινιακό. Ήταν άτολμος, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δεν απείλησε και στις 1-2 φορές που βρέθηκε σε καλή θέση σούταρε ψηλά.  

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ο δεύτερος σε απόδοση παίκτης του ΑΡΗ, με προσφορά τόσο ως φορ όσο και ως εξτρέμ που κάποια στιγμή τον χρησιμοποίησε ο Αναστόπουλος. Σε 1-2 περιπτώσεις του έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια.

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε για να βοηθήσει κι αυτός επιθετικά χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Έπαιξε λίγο ως χαφ αλλά δεν φάνηκε.

ΝΕΤΟ: Επαιξε ελάχιστα και δεν κρίνεται.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα