Μήνας «φωτιά»!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύσκολος ο επόμενος μήνας αγωνιστικά για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με αγώνα για τον ΑΡΗ. Και όπως αρχίζει, έτσι α κυλήσει για τους «κιτρινόμαυρους». Με πολλούς αγώνες… 

Το παιχνίδι στην Καρδίτσα σηματοδοτεί την έναρξη ενός «γεμάτου» και δύσκολου αγωνιστικού μήνα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία μέσα σε διάστημα 29 ημερών θα κληθεί να δώσει συνολικά επτά αγώνες. 

Συγκεκριμένα θα παίξει έξι αγώνες πρωταθλήματος απέναντι σε Καρδίτσα (εκτός), Αιγινιακό (εντός), Κισσαμικό (εκτός), Καλλονή (εντός), Πανελευσινιακό (εκτός) και Τρίκαλα (εντός) για το πρωτάθλημα, ενώ ο μήνας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (εντός).

Αυτόματα γίνεται κατανοητό ότι οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες για τον ΑΡΗ μέσα στο Νοέμβριο. Από την μία καλείται να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και από την άλλη να ανταποκριθεί σε μία διοργάνωση που θέλει να φτάσει μακριά και απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Super League. Το θετικό για τον Αναστόπουλο είναι ότι διαθέτει μεγάλο βάθος πάγκου προκειμένου αν χρειαστεί να κάνει ένα ροτέισον και να κρατήσει την ομάδα του «φρέσκια», ώστε να ανταποκριθεί σε αυτό τον δύσκολο μήνα που αρχίζει σήμερα για αυτήν.

Προτεινόμενα Άρθρα