Και οι «άγιοι»… Κόστα θέλουν

από AllAboutARIS

Τρένο η ομάδα του Κόντε

Λέγεται “extreme makeover” και γίνεται κάπως έτσι στην τηλεοπτική εκδοχή του: το σπίτι σου βρίσκεται, ας πούμε, σε κατάσταση που θυμίζει έντονα κοτέτσι, με τον κόκορα να έχει χάσει προ πολλού το πάνω… λειρί στο χώρο. Τότε, έρχεται κάποιος εξωτερικός «επισκέπτης» και στο συγυρίζει σε τέτοιο βαθμό, που στο κάνει να μοιάζει με σύγχρονο παλάτι.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως έχει κάνει ο Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι- ένα ποδοσφαιρικότερο “extreme makeover”: οι «Μπλε» πέρυσι επί Μουρίνιο δε βλέπονταν, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Ευρώπης. Φέτος, όμως…

Φέτος είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία: μία εβδομάδα μετά τον περιφανή θρίαμβο επί της Μάντσεστερ, η Λονδρέζοι πήγαν να παίξουν εκτός έδρας με την Σαουθάμπτον και εφάρμοσαν το «ψεκάστε- σκουπίστε- τελειώσατε».

Γκολ ο- αναγεννημένος, φέτος- Αζάρ στο 6΄ (ήδη σε 10 αγωνιστικές περισσότερα γκολ απ’ όσα τη σεζόν 2015-2016), ένα υπέροχο «τούβλο» από τον Ντιέγκο Κόστα στο 55΄ και… τέζα οι «Άγιοι».

Μ’ αυτή τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 22 βαθμούς, βρίσκεται στο -1 από Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ που είναι στους 23 και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Η επιστροφή στο θρόνο της Πρέμιερ δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη

Προτεινόμενα Άρθρα