Ευκαιρία για ξέσπασμα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στους Μπάκεν Μπερς την Τετάρτη (26/10) και πρέπει στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Οι «κίτρινοι» μετράνε δύο ήττες σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και περιθώρια για περεταίρω «στραβοπατήματα» δεν υπάρχουν. Μετά τις διαδοχικές κακές εμφανίσεις και τ’ άσχημα αποτελέσματα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έδειξε κάπως να συνέρχεται στο παιχνίδι με τους Μπάκεν Μπερς, αλλά σίγουρα έχει ακόμη πολλά να διορθώσει και να βελτιώσει στο παιχνίδι της.

Το Σάββατο, οι «κίτρινοι» δοκιμάζονται στην έδρα του Προμηθέα. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα διαθέτει παίκτες με ποιότητα κι εμπειρία, αλλά σίγουρα δεν είναι ομάδα-φόβητρο. Οι Πατρινοί (2 ήττες μία νίκη) στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος δέχονται 75,6 πόντους μ.ο. και στο επιθετικό τους παιχνίδι στηρίζουν πολλά στο περιφερειακό σουτ, σ’ έναν τομέα όμως που δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, καθώς το ποσοστό τους είναι στο 27,3%.

Πρωταρχικός στόχος του ΑΡΗ αύριο είναι η νίκη και σε δεύτερο χρόνο μία καλή εμφάνιση που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, γι’ αυτό οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να παίξουν έξυπνα και να εκμεταλλευτούνε όλες τις αδυναμίες των αντιπάλων τους.

Προτεινόμενα Άρθρα