Το βάρος πάνω του, πολλές και οι υπόλοιπες λύσεις!

από AllAboutARIS

Έχει επιλογές ο Νίκος Αναστόπουλος για την αμυντική γραμμή

Ο Χρήστος Ιντζίδης θεωρητικά θα έχει τον πρώτο λόγο για την μια εκ των δυο βασικών θέσεων στο κέντρο άμυνας του ΑΡΗ. Είναι παίκτης που εμπιστεύεται ο 59χρονος τεχνικός όπως έδειξε από πέρσι αλλά και από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η μια θέση των στόπερ είναι καπαρωμένη από τον 23χρονο, αλλά και οι υπόλοιπες λύσεις είναι εξίσου πολλές και αξιόπιστες. Αρχικά, ο Ματζίντ Μπουγκερά κάθε μέρα ανεβάζει ρυθμό και πλησιάζει το επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο Αλγερινός έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις να βοηθήσει πολύ τον ΑΡΗ, κάτι που έδειξε στο, έστω και μικρό δείγμα, φιλικό με τον Πανθρακικό στο ”Κλ.Βικελίδης’’.

Από την άλλη, εκτός των δυο παραπάνω παικτών, στην αμυντική γραμμή ο Νίκος Αναστόπουλος διαθέτει επιλογές καθώς έχει και τον Ραούλ Μπράβο που γνωρίζει καλά τη θέση – μαζί με τον Χρήστο Ιντζίδη ήταν το βασικό αμυντικό δίδυμο στο ματς με τον Αιγινιακό – αλλά και τους Λάζαρο Χαριτωνίδη και Νίκο Καράμπελα. Επίσης, ο τελευταίος μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη θέση, κάτι που έχει δοκιμάσει ο «αλενατόρε».

Συνεπώς, μπορεί το τεχνικό επιτελείο να επιλέξει στη πορεία ένα βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος – εκεί θα δοθεί βάση όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός – αλλά και οι έξτρα λύσεις είναι πολλές κάτι που γεμίζει σιγουριά στον «Αναστό» για τη δύσκολη συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα