"Ο ΑΡΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Ο ΑΡΗΣ έχει φτιαχτεί για να κυνηγήσει υψηλούς στόχους"

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου (5μ.μ.) με αντίπαλο τον ΑΡΗ στο «Τόφαλος» έδωσαν οι άνθρωποι του Προμηθέα. 

Ο προπονητής της ομάδας του Προμηθέα, Νίκος Βετούλας στάθηκε στο πάθος και την ενέργεια που πρέπει να βγάλει η ομάδα του στο παρκέ, ενώ σημείωσε πως ο ΑΡΗΣ είναι μία ιστορική ομάδα που είναι φτιαγμένη να κυνηγήσει υψηλούς στόχους. 

Αναλυτικά ανέφερε:

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια και πάθος μέσα στο παρκέ και να παίξουμε σε υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία έχει φτιαχτεί για να κυνηγήσει υψηλούς στόχους. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλός μας αυτήν την χρονική στιγμή, αλλά με το πώς εμείς θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οφείλουμε να είμαστε πιο σκληροί, ένα στοιχείο που δυστυχώς δεν είχαμε στο περασμένο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Είναι νωρίς ακόμη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και για την ομάδα μου και για το πρωτάθλημα συνολικά. Μια καλύτερη και πιο ξεκάθαρη άποψη θα έχουμε στον Β΄ γύρο. Η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια θα φέρει στο τέλος και τα αποτελέσματα που θέλει».

Προτεινόμενα Άρθρα