«Καθάρισε» με Στάριτζ (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Λίβερπουλ τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς με τα δύο γκολ του Στάριτζ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ στο Άνφιλντ. Πρόκριση και για την Άρσεναλ με 2-0 επί της Ρέντινγκ.

Με πολλές αλλαγές στις συνθέσεις τους, Λίβερπουλ και Τότεναμ έδωσαν τη μάχη τους στο Άνφιλντ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι εκείνη που πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μόλις στο 9΄ οι «ρεντς» με τον Στάριτζ άνοιξαν το σκορ, όταν ο άσος της Λίβερπουλ τρύπωσε στην πλάτη της άμυνας της Τότεναμ και δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 64΄ και πάλι ο Στάριντζ άφησε πίσω του την αμυντική γραμμή των Λονδρέζων και απέναντι στον Βορμ πλάσαρε σωστά για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με το εύστοχο πέναλτι του Γιάνσεν στο 76΄, όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν το ματς στην παράταση για να διεκδικήσουν εκεί την πρόκριση.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο η Άρσεναλ με δύο γκολ του Τσάμπερλεϊν στο 33΄ και στο 78΄ έπαιρνε και εκείνη την πρόκριση για τους «8» επικρατώντας με 2-0.

Τα αποτελέσματα
Άρσεναλ-Ρέντινγκ 2-0
Μπρίστολ-Χαλ 1-2
Λιντς-Νόριτς 1-1 (παράταση)
Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1
Νιούκαστλ-Πρέστον 6-0

Πηγή: sdna.gr 

Daniel Sturridge Goal – Liverpool vs Tottenham… από AcisTV
Daniel Sturridge Goal – Liverpool vs Tottenham… από zied8003
Janssen Penalty GOAL (2:1) Liverpool vs Tottenham από OfficialGoals

Προτεινόμενα Άρθρα