Καλό… Δεκέμβριο

από Αντώνης Γκάτζιος

Πέντε αγωνιστικές θα συμπληρωθούν το Σαββατοκύριακο στην Basket League και ο ΑΡΗΣ… χρωστάει ήδη τρία παιχνίδια.

Ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε την αναμέτρηση με τη Λάρισα και η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη είναι πολύ πιθανό να βγάλει τον Νοέμβριο έχοντας δώσει μόλις δύο αγώνες για το πρωτάθλημα! Ήδη είχαν αναβληθεί τα ματς με Λαύριο και Παναθηναϊκό και η διοργανώτρια αρχή θα ζοριστεί πολύ για να βρει κενές ημερομηνίες.

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο 28-29/11 ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να παίξει, λόγω απουσίας των Φλιώνη, Μιλόσεβιτς στις Εθνικές Ελλάδας και Βοσνίας, αντίστοιχα. Με δεδομένο ότι οι Εθνικές θα συγκεντρωθούν μέρες νωρίτερα, ματς δεν μπορεί να γίνει ούτε μεσοβδόμαδα.

Έτσι, το πιο πιθανό “σενάριο” είναι να παίξει ξανά ο ΑΡΗΣ τον Δεκέμβριο. Για τις 5/12 είναι προγραμματισμένη (αν και δεν έχει ανακοινωθεί) η 6η αγωνιστική, όπου οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Προμηθέα Πάτρας. Είναι πιθανό τρεις μέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 02/12, ο ΑΡΗΣ να κληθεί να αγωνιστεί στο Λαύριο για το ματς που δεν έγινε στην 3η αγωνιστική.

Φυσικά η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της θέματα, αφού για έξι μέρες δεν προπονήθηκε λόγω των δύο κρουσμάτων και της καραντίνας όλου του αγωνιστικού τμήματος. Έτσι, επανέρχεται σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και περιμένει να μάθει πότε θα ξαναπαίξει…

Προτεινόμενα Άρθρα