Αυτοί είναι οι Μπάκεν Μπερς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη τους Μπάκεν Μπερς και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει με την βοήθεια των αριθμών την ομάδα από την Δανία.

Οι Μπερς έλαβαν μέρος στην προκριματική φάση του Basketball Champions League και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης κερδίζοντας μέσα-έξω την Τάρτου (67-75 και 83-70).

Η ομάδα από την Δανία έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, καθώς μετράει τέσσερις σερί νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος οι Μπερς μετράνε 102 πόντους μ.ο. ενεργητικό και  82,5 παθητικό ανά αγώνα. Από εκεί και πέρα η ομάδα από την Δανία έχει 38 ριμπάουντ και 24 ασίστ ανά παιχνίδι.

Οι Δανοί σουτάρουν με 53,8% στα δίποντα, 42,5% στα τρίποντα και 68% στις βολές. Επιπλέον έχουν 13 κερδισμένα φάουλ και 15, κλεψίματα μ.ο., 3,3 μπλοκ και 13 λάθη ανά παιχνίδι. 

Η ομάδα του Στέφεν Βιτς κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Χόρσενς, αλλά κόντρα σε ομάδες με ποιοτικό ρόστερ δυσκολεύεται και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην πρεμιέρα με την Νίμπουρκ, εκεί όπου η τσέχικη ομάδα δεν δυσκολεύτηκε για να πάρει το “διπλό”. 

Με τον ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο το έργο των Δανών είναι πολύ δύσκολο, γι’ αυτό οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να δούνε την συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεσπάσουν, μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα