«Ο Γιάννης μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους στη Γη»

από AllAboutARIS

«Είναι όμορφο να βρίσκομαι πιο πάνω στη σχετική λίστα από τους Νοβίτσκι και τα αδέρφια Γκασόλ», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς αποθέωσε μία ακόμη φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον οποίο ανέφερε πως μπορεί να γίνει ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη Γη! Ο προπονητής των Μπακς είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά του Έλληνα φόργουορντ και είναι αισιόδοξος για την καριέρα του.

Ο Τζέισον Κιντ ανέφερε στην «Milwaukee Journal Sentinel» με αφορμή ότι ο Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε από τους GM των ομάδων ως ο κορυφαίος διεθνής παίκτης του ΝΒΑ, ότι… «αυτό είναι από μόνο του μία πολύ τιμητική διάκριση γιατί υπάρχουν σπουδαία ονόματα ανάμεσα σε αυτά του Γιάννη. Είναι κι ένα κοπλιμέντο για τον ίδιο τον Γιάννη και όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Δουλεύει καθημερινά ώστε να βελτιωθεί. Πλέον δεν πρέπει να μείνει σε αυτή τη διάκριση και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει ο ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα διότι ξέρω πόσο καλά δουλεύει ενώ και οι GM έχουν άριστη άποψη για αυτόν».

Τα λόγια του Τζέισον Κιντ έφτασαν στα αυτιά του Έλληνα σταρ ο οποίος απάντησε, «θα κατακτήσω ένα πρωτάθλημα; Πρέπει να δουλέψω περισσότερο. Είναι όμορφο να βρίσκομαι πιο πάνω στη σχετική λίστα από τους Νοβίτσκι και τα αδέρφια Γκασόλ, πρέπει όμως να το αποδείξω στο παρκέ ότι οι GM που με ψήφισαν έκαναν σωστά. Σίγουρα πάντως είμαι χαρούμενος για την άποψή τους».

Προτεινόμενα Άρθρα