«Ο κ.Ζορπίδης είναι πολύ ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

«Θα προσπαθήσουμε πολύ για την άνοδο»

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του βόλεϊ του ΑΡΗ, Στέφανου Νανά ο οποίος φιλοξένηθηκε στον Libero 107.4 fm και στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα τουρνουά προετοιμασίας  γίνονται για να δεις πόσο έτοιμη και ετοιμοπόλεμη είναι η ομάδα σου. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό το τουρνουά ήταν το έναυσμα για να βελτιώσουμε τα προβλήματα μας».

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το τουρνουά:

«Το φετινό ρόστερ του ΑΡΗ έχει αθλητές από 12 διαφορετικές ομάδες. Για να δέσει αυτή η ομάδα είναι δύσκολο και θέλει πολύ χρόνο. Υπάρχουν ωστόσο έμπειροι παίκτες που πολλοί ήταν και δικές μου επιλογές και πιστεύω με τον καιρό θα δέσει η ομάδα.

«Θέσαμε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας για να επανέρθει ο ΑΡΗΣ στο επιθυμητό οικονομικό επίπεδο και να αποκτήσει οικονομική αξιοπιστία».

Για το πρόγραμμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Έχουμε τρία ακόμη φιλικά μπροστά μας, αρχής γενομένης από αυτό στην Πάτρα την Κυριακή. Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα λόγω των μεγάλων αγωνιστικών κενών που υπάρχουν στο πρόγραμμα αλλά πιστεύω θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Θα προσπαθήσουμε πολύ για την άνοδο. Θα είναι δύσκολο καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν ενισχυθεί όπως το Αιγίνιο, η Πάτρα και ο Εθνικός Πειραιά. Πρέπει βέβαια να ολοκληρωθούν όλα τα ρόστερ για να δούμε και εμείς καθαρά τον στόχο της ομάδας και πως θα δράσουμε και εμείς αντίστοιχα».

 Για το τουρνουά προς τιμήν του Μιχάλη Ζορπίδη:

«Σε όποια ομάδα και αν είμαι θέλω να παίζω ένα τουρνουά για να βγάζω τα συμπεράσματα μου και εκτός. Θέλουμε να φύγει η εσωστρέφεια από τον ΑΡΗ που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά στην ομάδα και ήταν ιδέα της ομάδας να τιμήσει αυτόν τον άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να πω ποιος είναι ο Μιχάλης Ζορπίδης και πόσα έχει προσφέρει ο ΑΡΗΣ και εγώ θα έλεγα ότι θα ήταν καλό να γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά, είτε είμαι εγώ στον ΑΡΗ είτε όχι».

«Ο κ. Ζορπίδης είναι πολύ ΑΡΗΣ, πιο Αρειανός δεν γίνεται και είπε ότι θα μας βοηθήσει, δεν ξέρούμε σε ποιο επιπέδο αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα και τα προβλήματα της και είναι ένας άνθρωπος που κάθε Αρειανός θα τον ήθελε κοντά στην ομάδα».

«Υπάρχουν και 2-3 παιδιά ακόμα που πονάνε την ομάδα και ήταν κοντά μου, ο κ.Κριτσίμης, ο κ.Ναουμ και ο κ.Kάρλας και φυσικά ο Γιάννης που είναι γενικός αρχηγός της ομάδας. Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που υπάρχουν χρέη, η ομάδα που έχουμε φέτος ακολουθεί παθογένειες του παρελθόντος και θα πρέπει να είναι ο κόσμος κοντά είτε με την παρουσία του, είτε με κάποιο διαρκείας».

Προτεινόμενα Άρθρα