Συνεχίζεται η κατρακύλα για την Ίντερ

από AllAboutARIS

Το…έσωσε στο τέλος η Λάτσιο

Το σκηνικό στις εξέδρες ήταν σουρεάλ. Το πανό της Curva Nord προς τον αρχηγό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι έδειχνε ξεκάθαρα τον εμφύλιο στις τάξεις του συλλόγου: «Δεν είσαι άντρας, δεν είσαι αρχηγός, είσαι απλά ένα άθλιο κομμάτι από σκ…ά»! Σε κάθε επαφή του με την μπάλα, ο Αργεντινός άκουγε αποδοκιμασίες. Το απόλυτο έγινε όταν έστησε την μπάλα για να εκτελέσει πέναλτι στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα άουτ και το μισό γήπεδο άρχισε να χειροκροτάει. Κάποιοι αποδοκίμασαν. Χάος!

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η Ίντερ ήταν αδύνατον να παίξει μπάλα της προκοπής. Μπορεί να προηγήθηκε απέναντι στην Κάλιαρι με το πρώτο γκολ του Ζοάο Μάριο με την φανέλα των «νερατζούρι» (56’), όμως όλη η αρνητική αύρα στην Ίντερ βγήκε στο τελευταίο 20λεπτο.

Μία περίτεχνη ενέργεια του Μελκιόρι (71’) έφερε το ματς στην ισοπαλία, ενώ η καταστροφή ολοκληρώθηκε πέντε λεπτά πριν το φινάλε με αστείο αυτογκόλ του Χαντάνοβιτς που έφερε το 1-2, γέλια και κλάματα μαζί. Ο Μάουρο Ικάρντι είναι στον αέρα, ο Φρανκ Ντε Μπουρ είναι στον αέρα. Όλα στην Ίντερ είναι αυτή την στιγμή στον αέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 8ης αγωνιστικής στην Serie A
Ίντερ – Κάλιαρι 1-2

(56’ Ζοάο Μάριο / 71’ Μελκιόρι, 85’ αυτ. Χαντάνοβιτς)

Λάτσιο – Μπολόνια 1-1

(96′ πεν. Ιμόμπιλε / 10’ Χελάντερ)

Σασουόλο – Κροτόνε 2-1

(83’ Σένσι, 86’ Ιεμέλο / 2’ Μανσινέλι)

Τζένοα – Έμπολι 0-0

Προτεινόμενα Άρθρα