Τρικυμία και… ψυχραιμία!

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο sdna.gr για ποιο λόγο η αστοχία στα τρίποντα είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχεί ο Πρίφτης

Ήττες όπως αυτή στο Ρέθυμνο είναι ικανές να κάνουν άνω-κάτω την ομάδα. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας. Ο ΑΡΗΣ όμως φέτος έχει μπάτζετ κοντά στο 1.5 εκ ευρώ, αλλά δεν είμαι βέβαιος αν έχει καλύτερη… ομάδα από πέρσι. Για καλύτερες μονάδες σίγουρα μπορούμε να μιλήσουμε. Για το αν θα γίνουν ομάδα θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Για να γίνει όμως καλή η ομάδα θα πρέπει οι παίκτες να έχουν ξεκάθαρους ρόλους. Και σήμερα ο ΑΡΗΣ ήταν σαν ακυβέρνητο καράβι σε τρικυμία. 

Όλοι στέκονται στην αστοχία στα τρίποντα. Είναι αλήθεια ότι το 3 στα 33 είναι ένα τραγικό ποσοστό. Χειρότερο φυσικά είναι το 0 στα 17 τρίποντα του δευτέρου ημιχρόνου. Άκουσα αρκετούς να λένε ότι αν έμπαιναν θα κάναμε άλλη κουβέντα. Λάθος. Το πρόβλημα του ΑΡΗ δεν είναι αυτό, γιατί όντως δεν μπορεί παίκτες που το έχουν το τρίποντο να ξαναβρεθούν όλοι μαζί σε μία τέτοια κακή μέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα