Μέχρι το 2020 ο Σμιθ στους Καβαλίερς!

από AllAboutARIS

Τζέι Αρ Σμιθ και Κλίβελαντ Καβαλίερς έβαλαν στην… άκρη τις οικονομικές τους διαφορές και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για 4 ακόμη χρόνια.

Μετά το σίριαλ παράμονής του ή μη στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο… ελεύθερος κι ωραίος Τζέι Αρ Σμιθ δεν είναι πια διαθέσιμος στην μπασκετική αγορά, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί τους για τέσσερα ακόμη χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2020!

Οι Σέλτικς δεν κατάφεραν να κάνουν το colpo grosso με τον 31χρονο γκαρντ, αφού οι πρωταθλητές του ΝΒΑ φαίνεται πως έκαναν πίσω τελικά στις οικονομικές διαφορές που υπήρχαν με τον παίκτη.

Η επέκταση συνεργασίας του Σμιθ με τους Καβς θα είναι ύψους 57 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά, με τα χρήματα του συμβολαίου για τα πρώτα τρία χρόνια να είναι εγγυημένα, με την ομάδα να είναι υποχρεωμένη να καταβάλει φόρο πολυτελείας 40 εκατ. στο τέλος της σεζόν.

Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης, μέσω βίντεο, με την οικογένειά του και στο τέλος έκρυβε και μία έκπληξη, καθώς ανακοίνωσε πως θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας! 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα