Έτοιμος για το «διπλό»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παίζει τον πρώτο του επίσημο εκτός έδρας αγώνα σήμερα κόντρα στο Ρέθυμνο (16:00, LIVE: AllAboutARIS, Libero 107,4) και αποκλειστικός στόχος της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη είναι η νίκη.

Οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στην κρητική πόλη με όλα τους τα «όπλα» για να διεκδικήσουν την δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα βλέμματα των περισσοτέρων όπως είναι φυσικό θα είναι στραμμένα επάνω στον νεοαποκτηθέντα Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος πολύ πιθανόν είναι να ντεμπουντάρει με την φανέλα του ΑΡΗ, προκειμένου να μπαίνει στο… κλίμα εν όψει και της συνέχεια.

Το έργο του Αυτοκράτορα δεν είναι εύκολο, γιατί πέρα από το γεγονός ότι το Ρέθυμνο διαθέτει ποιοτικές μονάδες, η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις της μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Κολοσσού.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιαστούν για να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Ρέθυμνο και αυτό θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν και στο παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα