«Ο Σάντσες βελτιώνεται στην νέα του θέση»

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο Αλέξις Σάντσες αποδίδει καλύτερα στην νέα του θέση, ως κεντρικός επιθετικός.

Η περσινή χρονιά δεν πήγε και… άσχημα για τον Αλέξις Σάντσες, καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα 13 φορές σε 30 αγώνες πρωταθλήματος, οδηγώντας ουσιαστικά… μόνος του την Άρσεναλ στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, φαίνεται να περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Χιλιανό άσο, σχετικά με την επιθετική γραμμή της ομάδας, από τη στιγμή που ο Ολιβιέ Ζιρού δεν έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό.

Γι αυτό το λόγο, ο 66χρονος τεχνικός άλλαξε τελείως τον ρόλο του Σάντσες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τοποθετώντας τον στην κορυφή της επίθεσης και… μάλλον φαίνεται να δικαιώνεται για αυτή του την επιλογή, αφού έχει ήδη σκοράρει 4 φορές σε 7 αγώνες.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Βενγκέρ τόνισε την τεράστια αλλαγή του 27χρονου, στην νέα του θέση.

«Ο Σάντσες βελτιώνεται στην νέα του θέση, από αγώνα σε αγώνα. Έχει τελείως διαφορετικό στυλ από τον Ζιρού, αφού μπορεί να ντριπλάρει πιο εύκολα σε σχέση με αυτόν». Aνέφερε ο Αλσατός προπονητής και πρόσθεσε: «Ο Ζιρού είναι αποκλειστικά παίκτης περιοχής. Είναι δυο πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αφού έχουν τελείως διαφορετικό στυλ». 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα