"Ολόκληρος ο ΑΡΗΣ αλλάζει νοοτροπία"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

“Δουλεύουμε πολύ, μιλάμε λίγο”

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on Air στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Μαστροθύμιος,ο οποίος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της σύστασης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς και στην γενικότερη αλλαγή νοοτροπίας στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ολοκλήρωση σύστασης της ΠΑΕ: «Είναι κάτι που έρχεται να απαλύνει όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να τα σβήσουμε ή να τα ξεχάσουμε. Να καταλάβουμε πως έγιναν και να κρατήσουμε όλη αυτή τη διαδικασία ως μία επανεκκίνηση. Να μάθουμε από τα παθήματα μας».
Συνεχίζοντας, ο κ. Μαστροθύμιος υπογράμμισε: «Ναι μεν ο καινούργιος μεγαλομέτοχος ξεκινάει με μία εταιρία καθαρή από χρέη, οι συνέπειες όμως από την παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, υπάρχουν ακόμα. Δεν ήταν εύκολο. Υπάρχουν σαφέστατα σημάδια πάνω στο σύλλογο και χρειάζεται χρόνος για να φύγουν».

Για το τι ακολουθεί από εδώ και πέρα: «Ο δικός μας ρόλος ολοκληρώθηκε. Από τη στιγμή που υπάρχει νέα διοίκηση, δεν υφίσταται η διοικούσα επιτροπή. Το μόνο που περιμένουμε είναι η δημοσίευση του καταστατικού εκπροσώπησης, το οποίο είναι τυπικό. Αν προσθέσουμε και την χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ, μπαίνει μία τελεία σε όλες αυτές τις διαιδικασίες που κινήθηκαν τους τελευταίους μήνες».
Για τι ενέργειες της διοικούσας επιτροπής όλο αυτό το διάστημα: «Το πιο εφιαλτικό ήταν το πρώτο δεκαήμερο απ όταν αναλάβαμε. Ουσιαστικά βέβαια είχαμε έξι εργάσιμες, για να βρούμε τράπεζα, να ανοίξουμε λογαριασμό, να βγάλουμε ΑΦΜ και να δημοσιεύσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Είχαμε μία χημεία μεταξύ μας και ήμασταν έτοιμοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.
Ηταν ένα προσωπικό στοίχημα του κ. Καρυπίδη. Οταν βλέπεις έναν άνθρωπο 12 μήνες πριν, να μπαίνει και να βάζει χρήματα, σκέφτεσαι ότι θα μπεις να βοηθήσεις διότι πρόκειται για το καλό του ΑΡΗ» .

Για την αμφισβήτηση που υπήρξε από συγκεκριμένες πλευρές τους προηγούμενους μήνες: «Αυτό υπήρξε και το εισπράξαμε. Το να υπάρχει καχυποψία και ο κόσμος να είναι επιφυλακτικός, το καταλαβαίνω. Απλά ένα κομμάτι προήλθε από ανθρώπους μα κακεντρέχεια και από ανθρώπους που ήλπιζαν κάτι να μην πάει καλά. Εξυγίναση δεν είναι μόνο να απαλλαγούμε από τα χρέη, αλλά και από τα καρκινώματα που ταλαιπωρούν αυτόν τον σύλλογο .Ο ίδιος ο ΑΡΗΣ αυτή τη φορά έδειξε διαφορετικά αντανακλαστικά. Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και στάθηκε απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα. Το μόνο που κατάφεραν κάποιοι, ήταν μία τρύπα στο νερό. Η επανεκκίνηση είναι μη αναστρέψιμη».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Πάνω απ’ όλα μου αρέσει να είμαι δίκαιος, όλο αυτό το εγχείρημα δεν είχε πολλές ελπίδες όταν πρωτοξεκίνησε. Επιχειρηματικά ήταν τεράστιο το ρίσκο για τον κ. Καρυπίδη και μιλάμε για ένα στοίχημα που κέρδισε εξ ολοκλήρου από την αρχή. Ενα κατόρθωμα του ίδιου. Και επειδή ξέραμε ότι υπάρχουν καλοθελητές, εντός και εκτός ΑΡΗ, ήμασταν προσεκτικοί από την αρχή. Οτι κερδίσαμε όλες τις μάχες, οφείλεται και στο ότι δεν βγήκαμε να υποσχεθούμε αόριστα. Πάντα είχαμε σηκωμένα μανίκια και κάναμε δηλώσεις μόνο όταν είχαμε κάτι χειροπιαστό. Ο σύλλογος ξεκινώντας από την ΠΑΕ, δείχνε μία νοοτροπία
Στην εκπομπή του AllAboutARIS on Air στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του ΑΡΗ, Γιώργος Γκαβέζος και αναφέρθηκε στο νέο γυμναστήριο του ΑΡΗ.

Για την νοοτροπία που φαίνεται ότι αλλάζει ο σύλλογος: «Με την αλλαγή στην ΚΑΕ αλλά και στην ΠΑΕ, ολόκληρος ο ΑΡΗΣ αλλάζει νοοτροπία. Βλέπω στα τμήματα του ΑΣ πάλι ανθρώπους που μιλούν και προβάλλονται λίγο, αλλά δουλεύουν πολύ. Το ΔΣ του Ερασιτέχνη έχει αλλάξει και λειτουργεί διαφορετικά. Από τα θεμέλια μέχρι την κορυφή,γίνονται συνέχεια πράγματα, ενώ παλιά είχαμε άλλες συνήθειες. Μας άρεσε να μιλάμε και να δίνουμε υποσχέσεις, τρώγοντα στο τέλος κατραπακιές. Εκεί που ακούς παχιά λόγια, μεγαλεπήβολα σχέδια και υπερφίαλες δηλώσεις, θα δεις μόνο μία τρύπα στο νερό».

Για την εκκρεμότητα με την ΕΕΑ: «Το σημαντικότερο είναι ο φάκελος του μετοχικού, που τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσκομίσουμε για την ΠΑΕ, όπως μας ενημέρωσαν. Θα έχουμε και μία νέα επικοινωνία αύριο το πρωί. Είδα και την Επιτροπή πιο χαλαρή. Εγινε ένας πρώτος έλεγχος από τους υπαλλήλους και μένει η επικύρωση από την ΕΕΑ, που αποτελεί τυπική υπόθεση».

Για τις καταγγελίες του κ. Παναγόπουλου: «Νομικά είναι εντελώς αβάσιμες οι καταγγελίες του κ. Παναγόπουλου. Αφού αυτός δεν λυπήθηκε το χρόνο του… Εμας δεν μας αγγίζει ούτε μας αφορά».

Προτεινόμενα Άρθρα