Ιδανική λύση

από AllAboutARIS

Μέσα στην ατυχία του (τραυματισμός Σανικίτζε), ο ΑΡΗΣ στέκεται τυχερός, καθώς εντάσσει στο δυναμικό του έναν εξαιρετικά ποιοτικό παίκτη.

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα, ήταν από τους πρωταγωνιστές και ξεχώριζε με την απόδοσή του. Αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα (Ευρωλίγκα), απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων και να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Ο ΑΡΗΣ προσθέτει στο δυναμικό του τον Σέρβο, ο οποίος προέρχεται από την καλύτερη -βάσει και της στατιστικής- χρονιά του. Την σεζόν που μας πέρασε ο Ντραγκίσεβιτς ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Μπουντούσνοστ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε Eurocup και Αδριατική Λίγκα. Ο 30χρονος φόργουορντ είχε διαρκή θετική παρουσία την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μετρώντας δύο πολύ σημαντικές ατομικές διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Αδριατικής Λίγκα και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας ενώ οδήγησε την Μπουντούσνοστ και στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο «Ντράγκι» σίγουρα δεν μπορεί να κάνει στο παρκέ (και κατά κύριο λόγο στην άμυνα) αυτά που κάνει ο Σανικίτζε. Δεν έχει την αθλητικότητα, τα γρήγορα πόδια την ικανότητα στην πάσα που έχει ο Γεωργιανός. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αμελητέα ποσότητα. Ο Σέρβος είναι πολύ έμπειρος -στοιχείο που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα στις συνθήκες της νέας του ομάδας-, είναι τρομερός σουτέρ τριών πόντων, μπορεί να παίξει και στο «4»και στο «5», είναι ικανότατος με πλάτη στο καλάθι και πολύ δυνατός. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα και να καλύψει το κενό του Σάνικίτζε.

Προτεινόμενα Άρθρα