Η παράδοση του Σίμτσακ με το Ρέθυμνο

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όταν αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, διότι εκτός από τον Σανικίτζε (χάνει την χρονιά ο Γεωργιανός μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο), δεν έχει ακόμη στην διάθεσή του και τον Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο μυ.

Το επίπεδο δυσκολίας απέναντι στο Ρέθυμνο είναι αρκετά υψηλό, καθώς οι Κρητικοί έχουν ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο και μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Κολοσσού έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο ΑΡΗΣ είναι ισχυρότερη ομάδα από το Ρέθυμνο, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει και στο παρκέ, γι’ αυτό και ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει από την… παλιά φρουρά να βγει μπροστά. Ένας παίκτης που έχει καλή παράδοση απέναντι στου Ρεθυμνιώτες είναι ο Βασίλης Σίμτσακ. Ο έμπειρος σέντερ στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης σεζόν πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες περσινές του εμφανίσεις, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 83-88. Πιο συγκεκριμένα, ο «Σιμ» σ’ εκείνο το παιχνίδι μέτρησε 13 πόντους (5/5 δίποντα, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς συνολικά στο σύστημα αξιολόγησης.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου, ο Αυτοκράτορας θα χρειαστεί σε καλή κατάσταση τον Σίμτσακ, προκειμένου να «ζευγαρώσει» τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα