«Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο εκτός από τη Ρεάλ»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην «Mundo Deportivo» σχετικά με αυτές τις φήμες, σχολιάζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο η ομάδα του και είναι συγκεντρωμένος στην πρεμιέρας της EuroLeague

Φρένο στις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να αγωνιστεί εκ νέου στο NBA, έβαλε ο Σέρχιο Γιουλ.

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην «Mundo Deportivo» σχετικά με αυτές τις φήμες, σχολιάζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο η ομάδα του και είναι συγκεντρωμένος στην πρεμιέρας της EuroLeague, απέναντι στονΟλυμπιακό.

 
«Φήμες σαν και αυτές θα υπάρχουν πάντα, ειδικά όταν κερδίζεις την Οκλαχόμα με τον τρόπο που τους κερδίσαμε. Πιθανώς θα περάσουν μερικές εβδομάδες μέχρι να σταματήσουν οι φήμες», τόνισε αρχικά οΓιουλ και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ ήρεμος και έχω πει πολλές φορές ότι είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Σκέφτομαι το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (σσ. 12/10, 22:00), να κερδίζω τίτλους και να πανηγυρίζουμε με τους οπαδούς».

Ο 29χρονος Ισπανός γκαρντ μίλησε και για το καινούριο φορμάτ της EuroLeague, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα υπάρχει ένα πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα,με περισσότερα παιχνίδια,αλλά θα είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαστε πρόθυμοι και πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε. Οπωσδήποτε, δεν διαλέξαμε τη μορφή της διοργάνωσης, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσπαθήσουμε να πάμε στους 8 με πλεονέκτημα έδρας και μετά στο Final 4», έκλεισε τις δηλώσεις του οΓιουλ.

Προτεινόμενα Άρθρα