Μαραντόνα: «Δεν φταίει μόνο ο Ιγκουαΐν»

από AllAboutARIS

Ο Μαραντόνα δικαιολογεί τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν για την επιλογή της Γιουβέντους

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει λατρευτεί όσο κανείς από τους φιλάθλους της Νάπολι, άρα είναι ο ιδανικός για να κρίνει την μετακόμιση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τους «παρτενοπέι» στη Γιουβέντους.

«Σαν οπαδός της Νάπολι, στεναχωρήθηκα παρά πολύ που είδα τον Γκονσάλο να πηγαίνει σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η Γιουβέντους. Όμως δεν μπορείς να κατηγορήσεις μόνο τον παίκτη για αυτό», τόνισε ο 55χρονος θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Συνέχισε τα λεγόμενα του βάζοντας στην κουβέντα τους μεγαλομετόχους των ομάδων: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις ευθύνες του για τις επιλογές του, όμως όλοι ξέρουμε πως κουμάντο κάνουν οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τις ομάδες. Κάνεις τους δεν σκέφτεται τους φιλάθλους της ομάδας του. Η FIFA πρέπει να αρχίσει να δίνει βάρος σε τέτοια περιστατικά».

Στο τέλος ανέφερε μια παρόμοια περίπτωση από το παρελθόν, εμπλέκοντας τον εαυτό του: «Όταν έπαιζα στη Νάπολι με είχε προσεγγίσει ο Ανιέλι με πονηρό τρόπο, προσπαθώντας να με φέρει στη Γιουβέντους. Όμως εγώ αρνήθηκα την πρόταση του, αφού ήμουν δεμένος με τους οπαδούς της Νάπολι. Δεν θα πήγαινα σε καμιά άλλη ομάδα στην Ιταλία».

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα