«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα μείνω μια ζωή στην Ίντερ»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ μέχρι το 2021, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει στην ομάδα για μια ζωή…

Το ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο Αργεντινός τώρα που είναι ακόμα νωρίς, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αν και όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Παρά το έντονο φλερτ του το περασμένο καλοκαίρι με άλλες ομάδες, όπως η Άρσεναλ και η Νάπολι, ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει στους «νερατζούρι», στους οποίους αγωνίζεται από το 2013, για άλλα πέντε χρόνια. 

Το νέο συμβόλαιό του είναι, δίχως υπερβολή, ηγεμονικό, καθώς θα αποφέρει στον Ικάρντι ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του για να πάει σε άλλη ιταλική ομάδα φτάνει τα 110 εκατομμύρια ευρώ. 

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα μείνω για μια ζωή στην Ίντερ, επειδή στο ποδοσφαίρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Επιθυμία μου φυσικά είναι να μείνω εδώ, όπως έκανε ο Ζανέτι, όπως ο Τότι στη Ρόμα και ο Μαλντίνι στη Μίλαν. Όταν είσαι για πάντα σε μια ομάδα, ο κόσμος σε θυμάται γι’ αυτό και είναι κάτι ξεχωριστό που θα με έκανε ευτυχισμένο» ήταν τα λόγια του Ικάρντι.

Προτεινόμενα Άρθρα