Βαρύ κλίμα λόγω Σανικίτζε

από AllAboutARIS

Στον ΑΡΗ δεν μπόρεσαν να χαρούν όσο θα ήθελαν τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Βίκτορ Σανικιτζε.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του γόνατο 1.30 πριν το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα και από την ομάδα, πλέον, περιμένουν τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων για να γνωρίζουν το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο παίκτης, αν και δύσκολα θα ξαναπαίξει φέτος!

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από αυτή την ατυχία, ο Δημήτρης Πρίφτης είναι αναγκασμένος ν’ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να ψάξει στην αγορά για παίκτη που θα καλύψει το κενό του «Air Georgia». Την δεδομένη χρονική στιγμή οι διαθέσιμες επιλογές είναι εξαιρετικά περιορισμένες, γιατί ο παίκτης που θ’ αποκτηθεί θα πρέπει, αρχικά, να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις συνθήκες τις ομάδας και σε δεύτερο χρόνο να διαθέτει στοιχεία παρόμοια με αυτά του Σανικίτζε για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις συνθήκες της θέσης.

Ήδη βέβαια παίζει το όνομα του Ντραγκίσεβιτς, αλλά ακόμα στον ΑΡΗ είναι συγκλονισμένοι με τον σοβαρό τραυματισμό του Γεωργιανου και αφήνουν τα υπόλοιπα σε αναμονή.

Προτεινόμενα Άρθρα